Over ons

van eijk 01

Veiligheid voorop

In de installatietechniek staat veiligheid voorop. Daarom is al het personeel bij Van Eijk Installatietechniek gediplomeerd. Bovendien volgen onze installateurs regelmatig bijscholingscursussen om hun kennis up-to-date te houden. Zodoende werken we met actuele kennis, gekeurd gereedschap en gekwalificeerde materialen aan uw installatie. Het bewijs daarvan is ons VCA-certificaat. Kortom: Bij Van Eijk Installatietechniek kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden vakkundig zijn uitgevoerd. Een gerust gevoel!

vca


Kwaliteit

Om veiligheid te waarborgen is kwaliteit nodig. Van Eijk Installatietechniek is dan ook aangesloten bij InstallQ. Binnen deze stichting werken opdrachtgevers, aanbieders en overheden samen aan een gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten en diensten. Verder zijn we gastechnisch, watertechnisch en verwarmingstechnisch gediplomeerd en voeren we alle werkzaamheden en leveranties uit onder de strenge voorwaarden van branchevereniging Techniek Nederland.

KvINL          lid techniek nederland

van eijk 04

van eijk 03

 


De nieuwe Gasketelwet

Vanaf 1-4-2023 mogen bedrijven zonder certificaat geen installaties plaatsen, onderhouden of repareren.

  LEES MEER

Ketelonderhoud door gecertificeerde vakmensen

Bij Van Eijk Installatietechniek staat betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Daarom voldoen wij aan alle benodigde certificeringen. Door de nieuwe Gasketelwet mogen alleen nog gecertificeerde bedrijven werken aan gasverbrandingsinstallaties, zoals geisers, cv-ketels en gashaarden. Zonder deze certificering mogen bedrijven geen installaties plaatsen, onderhouden of repareren. Deze wet is in werking gesteld (per 01-04-2023) om de veiligheid van gasverbrandingsinstallaties te verbeteren en om zo koolmonoxide ongevallen te verminderen. Onze monteurs zijn allen gecertificeerd en krijgen hoogstaande trainingen. Ook blijven zij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Wanneer u kiest voor Van Eijk Installatietechniek bent u verzekerd van de vereiste deskundigheid. Zo kunt u zorgeloos wonen!

 

Logo OK CV  RGB


Familiebedrijf Van Eijk

In 1930 begon Jan van Eijk als fietsenmaker in Bergambacht. Zijn bedrijf werd in 1956 overgenomen door Henk van Eijk die er een smederij van maakte. Uiteindelijk specialiseerde Dirk van Eijk de smederij tot Van Eijk Installatietechniek. In totaal werken er negen specialisten die allemaal in de regio wonen. Al ruim tachtig jaar staat Van Eijk Installatietechniek in de regio bekend om de persoonlijke benadering, service en vakmanschap.

          

van eijk pand opening 2