Van Eijk Installatietechniek is onafhankelijk en vakkundig voor een veilige cv-ketel

cv 01

De ontwikkelingen rondom cv-ketels gaan razendsnel. Het rendement vliegt omhoog en het energieverbruik zakt pijlsnel. Waarschijnlijk levert de investering in een nieuwe energiezuinige ketel u een flinke kostenbesparing op.

Onafhankelijk advies

Van Eijk Installatietechniek installeert en onderhoudt ketels van allerlei verschillende merken. Onze hoofdleverancier is Nefit. Stap gerust eens bij ons binnen voor onafhankelijk en deskundig advies of bekijk ons aanbod online.


Vakkundige installatie

Klanten hikken bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel soms tegen de kosten en de vervangingswerkzaamheden aan. Begrijpelijk, maar niet helemaal terecht. In de meeste gevallen installeert Van Eijk Installatietechniek uw nieuwe HR-ketel netjes binnen een dag. Zo blijft de overlast beperkt en bent u er zeker van dat u met een topketel de winter ingaat.

  Maak een afspraak

cv monteur Frank

van eijk installatietechniek016

Goed onderhoud van levensbelang

Het is belangrijk om het periodiek onderhoud van uw cv-installatie over te laten aan een deskundige monteur. Achterstallig of ondeskundig onderhoud kan tot levensgevaarlijke situaties leiden.

Onderhoudscontract

Sluit u bij Van Eijk Installatietechniek een onderhoudscontract af, dan bent u verzekerd van een veilige ketel die jaarlijks schoongemaakt en gecheckt wordt.

  Bel nu 0182 354 219


Storing melden

Geeft uw cv-ketel een storing aan? Bel dan nu onze storingslijn. Er staat 24 uur per dag een gespecialiseerd team voor u klaar!

  STORING MELDEN


Logo OK CV  RGB

 

Ketelonderhoud door gecertificeerde vakmensen

Bij Van Eijk Installatietechniek staat betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Daarom voldoen wij aan alle benodigde certificeringen. Door de nieuwe Gasketelwet mogen alleen nog gecertificeerde bedrijven werken aan gasverbrandingsinstallaties, zoals geisers, cv-ketels en gashaarden. Zonder deze certificering mogen bedrijven geen installaties plaatsen, onderhouden of repareren. Deze wet is in werking gesteld (per 01-04-2023) om de veiligheid van gasverbrandingsinstallaties te verbeteren en om zo koolmonoxide ongevallen te verminderen. Onze monteurs zijn allen gecertificeerd en krijgen hoogstaande trainingen. Ook blijven zij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Wanneer u kiest voor Van Eijk Installatietechniek bent u verzekerd van de vereiste deskundigheid. Zo kunt u zorgeloos wonen!

van eijk 03

 


De nieuwe Gasketelwet

Vanaf 1-4-2023 mogen bedrijven zonder certificaat geen installaties plaatsen, onderhouden of repareren.

  LEES MEER


 

 

VCA box
Techniek nederland box
InstalQ-box.jpg
SBB box
CO vrij