Airconditioning: voor een koel en gezond binnenklimaat

van eijk installatietechniek airco

Airconditioning kopen

Nu de zomers steeds warmer worden, is het fijn om de temperatuur in huis comfortabel te houden. Met airconditioning zorgt u niet alleen voor verkoeling, maar ook voor een gezond binnenklimaat. Airconditioning voorkomt grote temperatuurschommelingen waardoor u zich beter kunt concentreren en u zich veel fitter voelt.

Airconditioning installatie

Voor goede klimaatbeheersing komt u naar Van Eijk Installatietechniek. Wij verkopen uitsluitend airconditioning van Bosch Thermotechniek. Uiteraard verzorgen wij ook de vakkundige installatie van uw nieuwe aircosysteem.

Mechanische ventilatie

Om de luchtkwaliteit in huis te bevorderen is ventileren van groot belang. Deels doet u dat zelf door de ramen en deuren regelmatig open te zetten. Even de frisse wind erdoor. Het is ook belangrijk dat ventilatie automatisch gebeurt. Niet alleen thuis, maar ook bij bedrijven. Van Eijk Installatietechniek installeert en onderhoudt woonhuisventilatie, balansventilatie en ventilatie voor kleine utiliteitswerken. Verder installeren we ook rookgasafvoer- en luchttoevoerkanalen, dakdoorvoeren en prefab-schoorstenen.