TrendLine HRC 30 CW5

De Nefit TrendLine HRC 30 CW5 is een compacte en betrouwbare hr-ketel voor zowel verwarming als warm water. Met de hoogwaardige componenten en slimme technieken kunt u ongestoord genieten. De TrendLine 30 CW5 heeft een vermogen voor centrale verwarming tot 29,2 kW en een tapcapaciteit van 16 liter warm water per minuut op 40 °C.


Energiebesparende hr-ketel

De TrendLine ketels zijn uitgerust met een revolutionaire High Speed warmtewisselaar, intelligente software en overtreffen de nieuwste EU-norm op het gebied van energieprestaties. Het lagere verbruik zorgt voor een energiebesparing die kan oplopen tot wel € 199,- per jaar!

Naast de 7 jaar fabrieksgarantie en 15 jaar garantie op het motorblok profiteert u nu van een volledig gratis standaard installatie inclusief aansluitmaterialen.

 

Installatie en aansluitmaterialen

DeTrendLine HRC 30 CW5 is verkrijgbaar bij Van Eijk Installatietechniek voor € 2.550,00 inclusief btw en exclusief afmeldkosten CO-VRIJ, inclusief dakdoorvoer en alle aansluitmaterialen.

Welke ketel past het beste bij u?

Het uitkiezen van een cv-ketel is een lastige keuze. Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het uitkiezen van de juiste ketel.

 Contactformulier

    BEL ONS DIRECT

Nefit Trendline 2