TrendLine HRC 25 CW4

De Nefit TrendLine HRC 25 CW4 is een compacte en betrouwbare hr-ketel voor zowel verwarming als warm water. De Nefit ketel combineert een klein formaat met een robuuste kwaliteit en luxe warm watercomfort. De TrendLine 25 CW4 heeft een vermogen voor centrale verwarming tot 24,4 kW en een tapcapaciteit van 13 liter warm water per minuut op 40 °C.


Klaar voor de toekomst

De TrendLine ketels zijn klaar voor de toekomst. Ze zijn uitgerust met een revolutionaire High Speed warmtewisselaar, intelligente software en overtreffen de nieuwste EU-norm op het gebied van energieprestaties.

Naast de 7 jaar fabrieksgarantie en 15 jaar garantie op het motorblok profiteert u nu van een volledig gratis standaard installatie inclusief aansluitmaterialen.


Installatie en aansluitmaterialen

De TrendLine HRC 25 CW4 is verkrijgbaar bij Van Eijk Installatietechniek voor € 2.450,00 inclusief btw en exclusief afmeldkosten CO-VRIJ, inclusief dakdoorvoer en alle aansluitmaterialen.

Welke ketel past het beste bij u?

Het uitkiezen van een cv-ketel is een lastige keuze. Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het uitkiezen van de juiste ketel.

 Contactformulier

    BEL ONS DIRECT

 

Nefit Trendline 2