Koolmonoxide en cv-installaties: voorkom gevaarlijke situaties met een CO-melder

Uit onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid blijkt dat in 46% van de gevallen cv-installaties de boosdoener waren van koolmonoxidevergiftiging. Onvolledige verbranding van het gas veroorzaakt koolmonoxide. Beschadiging van het rookgaskanaal zorgt er vervolgens voor dat dit onvolledig verbrande gas de woning kan binnendringen.

Van Eijk Installatietechniek garandeert een vakkundige installatie van uw cv-ketel. Veiligheid is onze topprioriteit. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan de opleiding van onze medewerkers. Al onze gecertificeerde installateurs zijn vakmensen, die steeds worden bijgeschoold met trainingen.

Koopt u een ketel bij Van Eijk installatietechniek, dan garanderen onze gecertificeerde monteurs een veilige en complete plaatsing van uw cv-ketel. Als erkend installateur adviseren wij altijd een CO-melder bij de installatie van een cv-ketel, ter voorkoming van gevaarlijke situaties. Wij komen de CO-melder bij u plaatsen (i.c.m. het plaatsen van een cv-ketel of het periodiek onderhoud) voor € 85,- inclusief btw.

 

Kidde-koolmonoxidemeter