Intergas HRE 36/30 CW5

Moderne combi hr-ketel

Met de Intergas Kombi Kompakt ketels geniet u van een hoog rendement op water en verwarming. De dubbel HR technologie combineert een hoog rendement op zowel warm water als warmte. De Kombi Kompakt HRE 36/30 A CW5 produceert een vermogen voor centrale verwarming van 26,3 kW en levert tot 9 liter warm water per minuut op 60°C.

Zuinig en betrouwbare ketels

De Kombi Kompakt HRE A lijn van Intergas zijn voorzien van de gepatenteerde dubbele twee-in-één warmtewisselaar, deze zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Op dit cruciale onderdeel geeft Intergas maar liefst 15 jaar garantie. Bovendien voldoen de ketels aan de hoogste gasclassificaties voor verwarming en warm water.

Installatie en aansluitmaterialen

De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 A CW 5 is verkrijgbaar bij Van Eijk Installatietechniek voor € 2.095,00 inclusief btw en exclusief afmeldkosten CO-VRIJ, inclusief dakdoorvoer en alle aansluitmaterialen.

Welke ketel past het beste bij u?

Het uitkiezen van een cv-ketel is een lastige keuze. Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het uitkiezen van de juiste ketel.

 Contactformulier

    BEL ONS DIRECT

INTERGAS HRE