Intergas Xtreme 36 CW5

Design, prestaties, intuïtieve bediening en een extreem hoog rendement staan bij de Xtreme voorop. De Xtreme maakt gebruik van talloze unieke, nog nooit eerder toegepaste innovaties. Het door Intergas gepatenteerde ontwerp met 2 gescheiden koperen circuits zorgt voor een optimale warmteoverdracht. De rookgassen koelen maximaal af doordat het koude tapwater en cv-water rechtstreeks door de warmtewisselaar stromen, op deze manier wordt condensatiewarmte optimaal gebruikt. De touch display met intuïtieve bediening maakt het toestel erg makkelijk in gebruik.

 

INSTALLATIE EN AANSLUITMATERIALEN

De Intergas Xtreme 36 / CW5 heeft een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding en is verkrijgbaar bij Van Eijk Installatietechniek verkrijgbaar voor € 2.395,00 inclusief btw en exclusief afmeldkosten CO-VRIJ, inclusief dakdoorvoer en alle aansluitmaterialen.

WELKE KETEL PAST HET BESTE BIJ U?

Het uitkiezen van een cv-ketel is een lastige keuze. Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het uitkiezen van de juiste ketel.

RF-Module

Alle Xtreme toestellen zijn standaard voorzien van RF-module en volledig voorbereid op de toekomst. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om in combinatie met de Intergas Gateway, de Comfort Touch thermostaat en Comfort Touch app uw verwarming te bedienen via de smartphone.

Innovatieve wisselaars

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-één warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een tweede warmtewisselaar (warmteterugwinunit). Deze tweede warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

Vergeet niet om bij deze ketel een vuil- en luchtafscheider mee te bestellen en bespaar nog eens tot 13% op energielasten!

Pluspunten

  • Energie efficiëntie klasse - A
  • Beste koop consumentenbond in 2017. 2018, 2019, 2020 en 2021
  • Levert veel warm water, genoeg voor een stortdouche of dagelijks gebruik van een bad
  • 15 Jaar garantie op de warmtewisselaar
  • 2 Jaar garantie op de ketel
  • Hybrid ready
  • Innovatieve wisselaars
  • Maakt u gebruik van vloerverwarming? Dan dient u een 2-wegklep bij te bestellen
  • 2021 model ingebouwde RGK en TSK (Rookgasklep en terugslagklep)

 

 Contactformulier

    BEL ONS DIRECT

TZERRA PLUS HR