Proline NxT HRC 30 CW5

De Nefit ProLine NxT HRC 30 CW5 blinkt uit door zijn kleine afmetingen, lichte gewicht en dankzij zijn zuinige maar comfortkrachtige prestaties. De combi hr-ketel van Nefit produceert een vermogen voor centrale verwarming van 27,5 kW en heeft een tapcapaciteit van 16 liter warm water per minuut op 40°C.


Snel warm water tappen

Snel warm water tappen in uw badkamer of keuken is geen probleem met de ProLine NxT HRC 30 CW5. Dankzij de gepatenteerde en slimme X-stream platenwisselaar wordt het water supersnel verwarmd. Hierdoor bespaart u op energie omdat u nooit lang hoeft te wachten op warm water. Daarnaast geeft de ProLine ketel nooit meer warmte dan nodig is.

Naast de 7 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar profiteert u nu van een volledig gratis standaard installatie inclusief aansluitmaterialen.


Installatie en aansluitmaterialen

De Proline NxT HRC 30 CW5 is verkrijgbaar bij Van Eijk Installatietechniek voor € 2.295,00 inclusief btw en exclusief afmeldkosten CO-VRIJ, inclusief dakdoorvoer en alle aansluitmaterialen.

Welke ketel past het beste bij u?

Het uitkiezen van een cv-ketel is een lastige keuze. Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het uitkiezen van de juiste ketel.

 Contactformulier

    BEL ONS DIRECT

Nefit Proline NXT HR 1