ProLine NxT HRC 24 CW4

De nieuwe ProLine NxT CW4 is de kleinste maar de meest complete combi hr-ketel in zijn soort. Door zijn afmetingen en lage gewicht (slechts 19 kg) past de Nefit ketel overal. Dit betekent niet dat dit ten kosten gaat van de van het comfort. De ProLine NxT CW4 heeft een vermogen voor verwarming tot 24 kW en een tapcapaciteit van 12,5 liter per minuut op 40°C.


Modulerende energiezuinige pomp

Het lagere verbruik van ProLine NxT zorgt voor een geringere uitstoot van CO2 en andere stoffen. Daarnaast werkt de volledig modulerende energiezuinige pomp nooit harder dan nodig en is 75% zuiniger met elektriciteit dan conventionele pompen.

Naast de 7 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar profiteert u nu van een volledig gratis standaard installatie inclusief aansluitmaterialen.


Installatie en aansluitmaterialen

De ProLine NxT HRC 24 CW4 is verkrijgbaar bij Van Eijk Installatietechniek voor € 2.095,00 inclusief btw en exclusief afmeldkosten CO-VRIJ, inclusief dakdoorvoer en alle aansluitmaterialen.

Welke ketel past het beste bij u?

Het uitkiezen van een cv-ketel is een lastige keuze. Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het uitkiezen van de juiste ketel.

 Contactformulier

    BEL ONS DIRECT

 

Nefit Proline NXT HR 2